Har du brug for hjælp?

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Tilbygning efter dit behov

Hos Tømrerfirmaet Just ApS får du et professionelt aspekt på opførelsen af en tilbygning. Vi står til rådighed med relevant uddannelse inden for tømrerarbejde og snedkerarbejde til at hjælpe dig i mål med din projektet.

Uanset om du mangler en parcelhus tilbygning eller en sommerhus tilbygning, så er du i gode hænder hos os. I samarbejde med dig, arkitekten og ingeniøren, får vi realiseret dine visioner for den nye tilbygning. Vi tilbyder dig nemlig en totalløsning, hvor vi er med lige fra planlæggelsen til udførelsen af tilbygningen.

Typer af tilbygninger

Med en tilbygning får den ekstra plads du har brug for. Det er vigtigt at overveje, hvilken type du har brug for – både i forhold til pris, men også i forhold til om den tilføjer værdi til dit hus.

Hos Tømrerfirmaet Just kan vi bygge dig en tilbygning i træ til dit parcelhus eller sommerhus,  der klæder resten af huset på den helt rigtige måde. I nogle områder er der krav for om tilbygningen skal stå i samme stil som det eksisterende hus – det hjælper vi dig gerne med at finde hoved og hale i.

En tilbygning til et parcelhus kan komme i form af en kælder, en forlængelse af huset eller som en ekstra etage på boligen. Der er fordele og ulemper ved alle typer tilbygninger, og det er vigtigt at du overvejer, hvad der vil give det bedste resultat for dig og samtidig tage højde for havens funktionalitet husets udseende og værdi. I forhold til formen på tilbygningen er det kun fantasien, der begrænser os. Du kan vælge noget traditionelt eller et iøjnefaldende resultat – det er helt op til din smag og dit budget.

En udestue er også en rigtig god mulighed for at udvide sine kvadratmeter. Udestuen har mange funktioner, som du kan få glæde af året rundt.

Vi laver også garager som en tilbygning. Her er der masser af andre muligheder for også at huse et værksted eller måske indendørs cykelparkering til hele familien. Der er mange valgmuligheder inden for tilbygninger, og er du i tvivl om det mindste, er du velkommen til at kontakte os.

Sommerhus tilbygning

Mangler du plads i det gamle sommerhus? Så står vi klar med skruer og søm! Måske er det et ekstra værelse eller to du mangler, måske forbedre badeværelset eller åbne stuen op. Ligemeget hvad du har brug for, er vi med dig hele vejen.

En tilbygning i træ til sommerhuset integreres nemt med resten af. Det kommer helt an på materialevalget bag samt designet af den nye tilbygning.

 

Pris på tilbygning

Prisen kan vi ikke komme udenom, og her er der mange faktorer der spiller ind. Prisen på en tilbygning er afhængig af valg af materialer, kvadratmeter og kompleksitet. Det er meget at tænke over, når tanken om en tilbygning først spirer i hovedet. Bare rolig, her står vi gladeligt til rådighed med vores kendskab og erfaring med mange forskellige materialer. Vi giver dig gerne et tilbud på tilbygningen, så du kan bare ringe på 20 12 36 53 eller sende en e-mail på justaps1@hotmail.com.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Lyder dette som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave til en god pris.

Copyright © 2022 Tømrerfirmaet Just ApS