Har du brug for hjælp?

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Tømrer i Varde og omegn

Hos Tømrerfirmaet Just får du en tømrer i Varde og omegn, der udfører tømrerarbejde og snedkerarbejde for kunder fra Varde til Skjern og Tarm. Vi er veluddannede og kompetente håndværkere med passion for vores fag og profession. Med over 25 års erfaring i bagagen, har vi et godt fundament for at give dig råd og vejledning på dit byggeprojekt. 

Vi sætter en ære i vores håndværk, og tilbyder alle vores kunder en totalløsning. Vi har nemlig et godt samarbejde med et murerfirma og en blikkenslager. Så kan du få løst din opgave hos os uanset type. Det kræver gode kontakter at løse et byggeprojekt, men hos Tømrerfirmaet Just i Varde får du hele pakken. 

Hvad tilbyder vi? 

Vi tager fat i store som små opgaver og udfører alt indenfor tømrerarbejde. Dette indebærer

  • udskiftning af vinduer og døre til private og erhverv.
  • tilbygninger af alle afskygninger inkl. skure og udestuer. 
  • Forsikringsskader.

Du kan også ringe til os, hvis du har nogle forsikringsskader vi skal reparere som efterfølge af enten hærværk, indbrud eller naturlige årsager som stormskader, brandskader eller vandskader. 

Vi er eksperter i træ og det kan ses på det resultat, vi efterlader hos dig. Sommerhuse ved vestkysten er også et af vores ekspertområder. Så uanset om du skal have totalrenoveret dit sommerhus, have en tilbygning eller have styr på døre og vinduer der binder, så ring gerne til os. Det har vi nemlig stor erfaring med.

hoevl

Lokal tømrer i Varde og Skjern

Mangler du en tømrer i Varde? Eller en tømrer i Skjern? Tømrerfirmaet Just er lokalkendt med de typiske lokale skavanker på boliger, og hvordan vejr og miljø kan slide på bygningen. Derfor kan vi også give dig de bedste råd til vedligeholdelse af eksempelvis din tilbygning i træ mod det vestjyske vejr. Vi har arbejdet med mange forskellige typer af både huse og sommerhuse, og kender til vores kram, så du får det bedst resultat hver gang. 

Før byggeprojektets start, giver vi dig råd og vejledning omkring valg af materialer, udformning etc., så din vision om en tilbygning, dens funktionalitet og udførelsen kommer til at gå hånd i hånd.

Kontakt os allerede i dag, hvis du går med en drøm om et hvilket som helst byggeprojekt. Så giver vi dig et godt og uforpligtende tilbud på din sag. Du kan ringe til Tømrerfirmaet Just på telefon 20 12 36 53 eller sende en e-mail enten gennem hjemmesidens kontaktformular eller direkte til justaps1@hotmail.com – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Lyder dette som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave til en god pris.

Copyright © 2022 Tømrerfirmaet Just ApS