Har du brug for hjælp?

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Trænger dine vinduer til en udskiftning, er du velkommen til at bede os om hjælp. Hos Tømrerfirmaet Just tilbyder vi nemlig udskiftning af vinduer og døre hos kunder i og omkring området nær Varde, Skjern og Tarm. Befinder du dig uden for disse områder, er du naturligvis stadig velkommen til at kontakte os.​

Vi har stor erfaring i branchen, hvorfor vi både kan løse opgaver for private husejere, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.

​Vi har altid et stort fokus på at levere et højt kvalitetsniveau og på at være effektive, men grundige i vores arbejde med udskiftning af vinduer. Derfor kan du altid forvente fornuftige resultater, når du samarbejder med os.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Er dine vinduer gamle og utætte, bør du overveje en udskiftning af vinduer. Det kan nemlig have en stor effekt på din varmeregning, hvis ikke dine vinduer holder tæt. Prisen på udskiftning af vinduer afhænger af, hvor mange vinduer der skal skiftes, samt om der er tale om en udskiftning af både døre og vinduer. Hos os vil du dog altid få gode tilbud hver gang.

Vores firma tilbyder en lang række løsninger, når der skal fuges ved vinduer og døre. Ved montering af nye vinduer eller døre er det nødvendigt med en professionel fugning, hvilket vi naturligvis kan levere. Er fugerne omkring dine døre og vinduer gamle, tilbyder vi ligeledes en udskiftning til nye og bedre fuger.

 

Kontakt os for at høre mere eller få et tilbud

Vil du gerne have nye vinduer, eller mangler du hjælp til montering af døre eller udskiftning af vinduer, kan du kontakte os med det samme. Hos os er du garanteret et godt samarbejde, gode og holdbare løsninger samt en god pris.

​Kontakt os på telefon: 20 12 36 53 eller skriv til vores e-mail: justaps1@hotmail.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Lyder dette som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave til en god pris.

Copyright © 2022 Tømrerfirmaet Just ApS